Brugse Steenweg 211, 9990 Maldegem

Appartement Te Koop in Maldegem

€279.483

Nieuwbouwresidentie "STEDE VAN REESYN" - Reeds 60% VERKOCHT

Dit BEN-nieuwbouwproject komt in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6%! Wil jij profiteren van deze uitzonderlijke korting en 15% besparen? Lees hier de voorwaarden na: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/woning/bouwen/afbraak-wederopbouw.

In Maldegem met vlotte verbinding met Brugge en Knokke bieden wij u dit nieuwbouwproject aan: "Stede van Reesyn". Dit woonproject combineert hedendaags wooncomfort en duurzaamheid en functionaliteit op een boogscheut van het centrum, het Reesinghebos, de handelskilometer, etc.

De residentie omvat 16 appartementen met elk hun eigen karakter en aandacht voor details. De moderne en tijdloze architectuur voor veel lichtinval en ruimtegevoel. Inpandig in de residentie is er de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse autostandplaats of garagebox.

Dit energiezuinig project voorziet BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal) welke inhoud dat deze moeten voldoen aan het E-peil 20.

Ieder appartement voorziet een gebruiksvriendelijke indeling met een inkomhal, gastentoilet, een lichtrijke woonkamer uitgevend op zonneterras en/of tuin, volledig open ingerichte keuken, handige berging welke dienst doet als wasplaats en stookruimte, volwaardige slaapkamers, volledig ingerichte badkamers en een aangenaam terras en tuin of 2de terras. U kan uiteraard als klant uw appartement volledig naar uw eigen smaak inrichten volgens het voorziene budget van het lastenboek.

*Troeven:

Energiezuinig E-peil 20 (Betaal geen onroerende voorheffing gedurende 5 jaar) Overal voorzien van vloerverwarming (Individuele CV-gas verwarming) Aanwezigheid van zonnepanelen Extra aandacht voor akoestische isolatie Rolstoelvriendelijke lift Aanwezigheid van ondergrondse fietsenberging Mogelijkheid tot aankoop van inpandige autostandplaats of garagebox Mogelijkheid tot aankoop van extra privatieve berging in de kelder Prijzen vanaf 265.995 euro, excl. btw en kosten
Bewoonbare oppervlaktes tussen 89,93 m² en 108,16 m²
Oppervlaktes terrassen (met tuin) tussen 11,79 m² en 69,46m²

U wenst graag meer info, een bezoek ter plaatse of een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor voor een uitéénzetting van het project?
Aarzel niet, contacteer ons geheel vrijblijvend 050 60 01 60 of info@flandersproperties.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

O2ZRAZ--Y7WH

942 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€279.483



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu