Veldenstraat 30, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€505.000

Woning van meer dan 200m² bewoonbaar oppervlakte met buitenruimte en aansluitend een achterliggend atelier.
De gelijkvloerse verdieping van deze woning is ingericht als een studio, onderverdeelt in slaapkamer, leefruimte, keuken en badkamer,
dewelke momenteel verhuurd wordt met een korte termijn huurcontract van 3 maanden. Tevens is er een aangenaam terras bereikbaar via het schuifraam.
Boven de studio is een duplex appartement te bereiken via de gezamelijke traphal, met op de 1ste verdieping een zeer aangename, lichtrijke leefruimte in L vorm met aansluitend de keuken,
voorzien van alle comfort. 2 extra bergingen geven toegang tot het terras op de 1ste verdieping.
Een badkamer uitgerust met bad/douchecombinatie, dubbel lavabomeubel en toilet, kleine slaapkamer en grote slaapkamer met dressing kan je terugvinden op de 2de verdieping.
Parketvloeren en een zichtbaar dakbgebinte in de grote slaapkamer geven het appartement en gezellige uitstraling en authentiek karakter.
Via de poort kom je in een deels overdekte doorgang van 2m20 die leidt naar de loods van 72 m2, met veel natuurlijke lichtinval. Deze kan gebruikt worden als garage, opslagruimte of atelier.
Het gebouw is momenteel gekend als huis, maar reeds vanaf de eerste ingebruikname opgesplitst in 2 wooneenheden. Een mogelijke bestemmingswijziging is in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

188 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.115

Pand Referentie

9QT-UEC99XB3

210 m2

223 m2

2 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022€686.093

12 Jan 2022€505.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu