Tichelrij 15-2, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€525.000

Toestand:
Deze statige herenwoning werd een 5-tal jaar geleden opgedeeld in vier units waarvan dit appartement de volledig tweede verdieping omvat. Een van de unieke troeven is de prachtige ligging aan het water. Vanuit de lift kom je rechtstreeks binnen in het appartement. Meteen valt op dat dit ruim appartement geniet van veel natuurlijk lichtinval. De grote leefruimte en aansluitend open keuken zorgen voor een zeer ruimtelijk gevoel. De bewoonbare oppervlakte van maar liefst 145m² is erg praktisch ingericht. Zo is er plaats voorzien om een bureau te installeren. Er is ook een aparte wasplaats aanwezig die als extra berging kan dienen. Aan de andere kant van het appartement zijn er twee zeer ruime slaapkamers aanwezig. De badkamer is ingericht met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Er is zowel een toilet op de badkamer als een apart toilet.

Indeling:
Gelijkvloers: Ruime, stijlvolle inkomhal met trap en lift
Tweede verdieping: Private inkomhal met rechtstreekse toegang tot lift - woonkamer - open keuken met eiland - berging/wasplaats - twee ruime slaapkamers - badkamer met toilet - apart toilet - terras

Staanplaats:
Er is een mogelijkheid om een staanplaats in het gebouw aan te kopen (30.000 EUR)

Ligging:
Dit pand is uiterst centraal gelegen met prachtig zicht op de binnen Dijle. De unieke ligging aan de jachthaven van Mechelen zorgt ervoor dat winkels, scholen en het openbaar vervoer zeer vlot te bereiken zijn. Ook het Dijlepad is slechts op enkele minuten wandelen bereikbaar. Verder geniet het pand van voldoende rust en is er vlakbij parkeermogelijkheden genoeg ter beschikking. De op- en afrit van de E19 is op een boogscheut verwijderd.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

99 kWh/m2

Pand Referentie

W7YR50AS-H7S

398 m2

145 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€525.000

07 Nov 2022€540.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu