Aambeeldstraat 53, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€365.000

Deze instapklare woning is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat nabij het centrum van Mechelen, het station en andere invalswegen.

Indeling

Via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet en opbergmogelijkheid voor jassen en schoenen, komt u terecht in de leefruimte. De flexibele leefruimte is momenteel voorzien van een bureau, eetgedeelte en zitgedeelte (salon). Aansluitend op het zitgedeelte bevindt zich een open keuken. Deze is voorzien van een vaatwasser, gasvuur, oven en tal van opbergkasten. In de leefruimte werd gewerkt met een lichtkoepel wat zorgt voor extra, natuurlijke lichtinval. Voorts is er in de leefruimte ook een luik aanwezig dat toegang geeft naar de kelder.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer en de masterbedroom, voorzien van laminaat en een ruime, ingebouwde kast. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, inloopdouche en extra opbergruimte. In deze ruimte is ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien, alsook de gasketel.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 extra slaapkamers. Beiden voorzien van airco die eveneens als verwarming kan dienen. De kleinste slaapkamer beschikt over een mezzanine wat zorgt voor extra opbergruimte.

Tenslotte beschikt deze woning ook nog over een gezellige stadstuin die zowel een aangelegd terras als een groen gedeelte omvat. Het bijgebouw in de tuin zorgt voor extra opslagruimte.

Technisch

De woning beschikt over zonnepanelen.
EPC-label: C
Elektriciteit is conform
Dubbele beglazing
Verwarming: gas
Omgeving

Gesitueerd in een rustige, bruisende omgeving en dichtbij belangrijke invalswegen zoals de E19. Openbaar vervoer op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten allen op wandelafstand.

Extra

De woning beschikt nog over een laatste, extra troef namelijk de mogelijkheid om het huurcontract van een garagebox in de nabije omgeving over te nemen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

223 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€664

Pand Referentie

M90NVYWMQHB1

115 m2

153 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu