Kerkhoflei 6, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€349.000

Voor meer info, contacteer Pieter via 016/199.346 of via info@homixx.be.

Dit uitstekend afgewerkte gelijkvloersappartement bevindt zich op een toplocatie in Mechelen. Enkele troeven: zuidwest gericht terras, mooi onderhouden tuin (momenteel fungerend als moestuin), ruime garage met elektrische poort, lichtrijke woonkamer, conforme elektriciteit, elektrische rolluiken, vlakbij een bushalte...

Bovendien hebben er in 2017 enkele grondige renovatiewerken plaatsgevonden: vernieuwde badkamer, vernieuwde condensatieketel, vernieuwde keuken en het plaatsen van extra isolatie in de veranda, wat resulteert in een goede EPC-score (Label C).

INDELING:

Ruime woonkamer met salon en zithoek, twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche en lavabo, apart gastentoilet en keuken met vitrokeramisch vuur, vernieuwde oven (2021) en vernieuwde radiatoren (2021). De wasmachine is momenteel in de keuken geïnstalleerd. Via de keuken betreedt u de veranda, die uitzicht biedt op de goed onderhouden tuin. De veranda is niet alleen omgeven door de groene tuin, maar naast de veranda is er ook nog een gezellig zuidwest gericht terras. Achteraan de tuin bevindt zich een garage, waar plek is voor 1 voertuig. Door de afsluiting achter de haag wordt de privacy volledig gewaarborgd.

Dit appartement is dus ideaal voor wie vlakbij het centrum van Mechelen wil wonen en toch nog een eigen tuin heeft om te genieten van de rust en privacy.

Plan uw bezoek in met Pieter via 016/199.346 of via info@homixx.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

230 kWh/m2

Pand Referentie

WTOZNADLCKUR

131 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu