Mieregemstraat 21, 1785 Merchtem

Appartement in Merchtem

€432.900

LET OP: deze appartementen hebben een vaste prijs en zijn dus niet onderhevig aan prijsindexering wat een grote troef is!
Ook is er geen gas van toepassing in deze appartementen daar het BEN-appartementen zijn.

Dit hoogstaand, in opbouw zijnde appartement (A 021) is gelegen in een residentie bestaande uit 4 bouwlagen (in totaal 18 appartementen verdeeld over 2 gebouwen) en is gelegen, pal, aan het Mieregemplein te Merchtem.
Doordat de beide gebouwen ondergronds verbonden zijn met een grote parkeerkelder, heeft u alle comfort en discretie om uw wagen te stallen. De kelder bestaat uit autostaanplaatsen, garageboxen, kelderbergingen en fietsstallingen.

Het appartement heeft een oppervlakte van 138,40 m², en geniet van veel lichtinval en een mooi uitzicht over de binnentuin. Het appartement heeft een mooi terras (7,10 m²) en is zuid van oriëntatie.
De groten glaspartijen, het vrije uitzicht en de open leefruimte maken dit te meer tot een ruimte van rust.

Dit appartement heeft privatieve zonnepanelen, vloerverwarming die tevens ook kan koelen in de zomer, een geothermische warmtepomp met diepte boringen, een maatkeuken, etc. en dit zijn slechts enkele positieve kenmerken van dit appartement....

Daar we naar een E-peil van 20 gaan, kan een kandidaat-koper voor de eerste 5 jaren vrijgesteld worden van het betalen van het Kadastraal Inkomen (KI) van het appartement.

Wat u nodig heeft van winkels etc., is binnen handbereik.

De bereikbaarheid is TOP door onder meer de ligging tov. het centrum van Merchtem (slechts 1 straat van de markt), de bereikbaarheid naar het centrum van Brussel (slechts 8 km), voor pendelaars op 800 m van het treinstation, ...

Indien u meer info wenst of een bezoek ter plaatse, aarzel dan niet en neem gerust contact op met Pieterjan Windey op pw@immo09.be of gsm 0472 80 20 65

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

-792TA94YPV4

138 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

08 Oct 2022€432.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu