Wulpstraat 21-B601, 2170 Merksem

Appartement Te Koop in Merksem

€119.000

Prachtige penthouse studio gelegen op wandelafstand van verschillende parken, supermarkt, openbaar vervoer en een goede verbinding met belangrijke invalswegen.
De studio is bereikbaar door de lift te nemen tot naar de vijfde verdieping waarna de laatste verdieping met de trap dient gedaan te worden.
Via de inkomhal komt u terecht in de leefruimte waar u kan genieten van véél natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. Via één van deze ramen betreden we het zonovergoten terras met een prachtig uitzicht over Antwerpen. De keuken die aansluit op de leefruimte heeft alle comfort: een kookvuur, dampkap, spoelbak, inbouw koelkast en vaatwasser.
Verder geeft de inkomhal toegang tot een compacte badkamer met ligbad, badkamermeubel met spiegel, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Bij deze studio hoort ook nog een één kelderberging en de mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox onderaan het gebouw voor 20.000 euro. Om het plaatje volledig af te maken beschikt de studio over een conform elektriciteitsattest tot 2040!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

354 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€612

Pand Referentie

AY10GPT3KOM1

51 m2

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Dec 2022€119.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu