Antwerpsestraat 205, 2640 Mortsel

Appartement Te Koop in Mortsel

€203.000

Centraal gelegen op de grens van Mortsel en Berchem stellen Quares en Verelst het project Aan den Berm voor. Van minimalistische één slaapkamer appartementen tot een duplex met drie slaapkamers, deze 12 unieke appartementen bieden voor ieder wat wils.
Je beleeft hier de stad, maar kan evenwel thuiskomen in hedendaags comfort en volledig ontspannen op een zuidwest gericht terras of in de tuin. Ook in de gemeenschappelijke tuin kan men genieten van de mooie zon-oriëntatie. Er worden bovendien meer dan voldoende fietsenstallingen, bergingen en parkeerplaatsen voorzien. Deze laatsten zijn eenvoudig bereikbaar met een hypermoderne auto-lift: geen gedoe met steile hellingen of smalle inritten!
De buurt is echt fantastisch. Het project dankt haar naam aan
de
oude spoorwegberm of ‘den Berm’, de groene long langs de Krijgsbaan die vanaf de grens met Wilrijk tot aan natuurgebied Klein Zwitserland loopt.

Voor een optimale bereikbaarheid kan je indien nodig het centrum van Mortsel ontwijken en bovendien zit je snel bij de invalswegen naar Mechelen en Brussel. Het Antwerpse centrum is dan weer ideaal te doen met de fiets of met de tram.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

18WAJVB2MCWB

70 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Jun 2022€203.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu