Deurnestraat 162-, 2640 Mortsel

Appartement in Mortsel

€199.000

Ruim appartement (94m²) met twee slaapkamers, terras en dubbele garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 30.000) op toplocatie te Mortsel!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, berging, badkamer, terras en dubbele garage.
Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal voorzien van gastentoilet die toegang biedt tot de ruime, lichtrijke leefruimte op parket voorzien van sierhaard. Via de leefruimte kom je in de geïnstalleerde keuken met mogelijkheden. De inkomhal biedt ons verder nog toegang tot het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom, een ruime gastenkamer en een berging. De badkamer is voorzien van douche-in-bad, dubbel wasmeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Voorts beschikt het appartement nog over een dubbele garage (achterliggende plaatsen) VERPLICHT BIJ AAN TE KOPEN t.w.v. € 30.000 aan de achterzijde van het gebouw.
Het appartement is aan opfrissing toe maar biedt het appartement tal van mogelijkheden ideaal als investering of voor starters! 
Kortom: Ruim appartement (94m²) met twee slaapkamers en terras, ideaal voor starters of als investering met dubbele garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v € 30.000) !!
Bijzonderheden: - toplocatie- terras- dubbele garage- lift aanwezig- dubbele beglazing met meranti-profielen- geïsoleerd dak- gunstig EPC 120kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPC: 120kWh/m²jaar

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

120 kWh/m2

Pand Referentie

B4H7OFAF7ROD

1070 m2

94 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu