Mechelsesteenweg 140, 2640 Mortsel

Appartement Te Koop in Mortsel

Algemeen:
Aan het centrum van Mortsel vinden we dit instapklaar appartement met 2 slaapkamers terug. Dankzij de centrale ligging heeft u hier werkelijk alles vlakbij. Ook de ontsluitingen zijn ideaal. De mooie ruimtes en de parketvloer die we terugvinden geven het appartement een zeer aangenaam gevoel. Er is een terrasje vooraan en een iets groter terras achteraan met ZW-oriëntatie. De technieken zijn goed in orde (condensatieketel, conforme elektrische keuring, camerabewaking,...). Alle tellers worden privatief afgerekend. Op heden verhuurd aan 750 €/maand exclusief kosten wat het ook een interessante investering maakt.



Indeling:
We betreden het appartement in de aangename inkomhal op parket. We vinden hier een handige vestiairekast en een afzonderlijk toilet. Als we doorlopen naar de voorzijde komen we in de ruime leefruimte terug met mooi open zicht (en elektrische rolluiken). Deze leefruimte werd ook uitgevoerd op parket. De keuken met klein terrasje is voorzien van een tegelvloer en de nodige toestellen (gasvuur, heteluchtoven, nis voor koelkast, aansluiting WM & DK,...). Aan de achterzijde vinden we twee ruime slaapkamers terug, beiden op parket. De ene slaapkamer beschikt ook nog over een zonnig terras. Beide slaapkamers beschikken over rolluiken.

Aan de hal vinden we ook de badkamer welke is voorzien van een ruim bad, lavabomeubel met kast en handdoekradiator. Er hoort ook nog een ruime kelder bij van 14 m².

Interesse?
Bent u op zoek naar een instapklaar 2 slpk-app met leuk terras op een toplocatie te Mortsel? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Dient u uw huidige woning nog te verkopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van de huidige woning te bekijken.

Menu