pastorijstraat 2-c-206, 3850 Nieuwerkerken

Appartement Te Koop in Nieuwerkerken

€339.000

In het centrum van Nieuwerkerken, vinden we dit instapklaar lichtrijk appartement terug in de recente residentie Kerkplein.
Het appartement ligt op het bovenste verdiep en is zeer functioneel ingedeeld. Via de inkomhal met apart toilet en berging, komen we binnen in de ruime leefruimte met open keuken. Deze is volledig geïnstalleerd en met zeer kwalitatieve materialen en toestellen uitgerust. De grote raampartijen geven toegang tot het overdekte terras van 12m², dat uitzicht geeft op het gemeenteplein. Via de aparte nachthal, komen we in de 2 slaapkamers van elk ruim 12m² en de badkamer.
In de kelder vinden we nog een extra berging terug, alsook een autostaanplaats van 16m². Deze zitten mee inbegrepen in de aankoopprijs.
Er bestaat eveneens de mogelijkheid tot aankoop van een 2e staanplaats van ruim 20m²
Gezien de centrale ligging in het centrum van Nieuwerkerken, temidden van de winkels - gemeentehuis - post - bank - sporthal en een school, is dit een absolute buitenkans.
Voor de deur, op het gemeenteplein is er eveneens heel wat parkeergelegenheid.
Dit recent appartement wordt verkocht onder registratierecht, wat het nog extra interessant maakt. De maandelijkse vaste kosten bedragen 81euro.
Wenst u meer info of een bezoek, neem dan zeker contact met ons op - CENTURY 21 Immo K - St-Truiden & Tienen - 016/821778 - info@immok.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

I--CWH97QIOI

98 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

05 Oct 2022€339.000

Menu