Oevelseweg 3, 2250 Olen

Appartement Te Koop in Olen

€350.000

Op zoek naar een nieuwe thuis in de groene Antwerpse Kempen? Maak kennis met 'Basalt', een nieuwbouwproject dat perfect integreert in het authentieke dorpsgevoel van Olen. Laat je omringen door de natuur en leef in een buurt waar de mensen elkaar nog kennen. Basalt omvat 26 appartementen met ruime terrassen en grote glaspartijen met zicht op het groen. De oppervlakte varieert van 73 tot 120 m2 en je hebt de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Ravotters en natuurliefhebbers genieten van de gemeenschappelijke parktuin. Tevens biedt Basalt 6 halfopen en 3 gesloten bebouwingen aan. Elke woning heeft een compacte, makkelijk te onderhouden tuin en een garage of carport naast de woning.

Ruime halfopen bebouwing met een totale bewoonbare oppervlakte van 175m², aangelegd terras van ca. 14m² en garage aan de woning van ca. 33m², op een perceel van ca. 269m².
Indeling en omschrijving:
Op het gelijkvloers:
Aparte inkomhal waar gastentoilet is voorzien. Vanuit de inkomhal komen we uit in de leefruimte met open keuken met kookeiland. Er is ook een berging voorzien. Vanuit de leefruimte is er, via een grote schuifraam, toegang tot het terras en de tuin.
Bovenverdieping:
Boven zijn er 2 slaapkamers en 1 masterbedroom voorzien met aansluitend een dressingruimte.
Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de slaapkamers en tevens ook tot een apart toilet, een badkamer voorzien van dubbele lavabo met meubel en ligbad en een wasruimte. Daarnaast is er ook een vaste trap die toegang geeft tot de zolder van ca. 35m².
Bijzonderheden;
- BEN-woning
- Keuken, sanitair en vloeren reeds gekozen

Menu