Torhoutsesteenweg 233, 8400 Oostende

Appartement in Oostende

€359.000

In het kort: Prachtige duplex afgewerkt met kwalitatieve materialen, goed onderhouden, op de 5e en 6e verdieping van Residentie Languedoc • Er werd ferm geïnvesteerd in maatkasten doorheen het ganse pand (waarde: +/- €20.000) • Mooie, volledig open leefruimte met terrassen aan beide zijden: zon op bijna elk moment van de dag • Drie ruime slaapkamers • Elektriciteit conform • Fietsenberging • Mogelijkheid tot aankoop garage achter het gebouw • Ideaal om te wonen of als riant buitenverblijf • Op 10 minuten wandelen van de zee

Een mooie inkom met praktische inbouwkast en gastentoilet nodigt ons uit in de open leefruimte die zich trots over de ganse verdieping laat zien.

Het is trouwens zowel binnen als buiten altijd aangenaam vertoeven in dit fantastisch duplexappartement: Koffietje in de zon 's morgens? Dan kiezen we voor het terras aan de voorzijde. Aperitieven gevolgd door een lunch of diner met familie of vrienden vanaf de middag of bij zonsondergang, dat brengt ons naar het ruime en mooi aangeklede terras achteraan, zonder inkijk. De elektrische zonneluifel in combinatie met een aangenaam zeebriesje zorgen altijd voor ideale omstandigheden.

Dankzij de open, ruime en volledig uitgeruste leefkeuken tovert u met plezier de lekkerste dingen op de eet- of bartafel. Net naast de keuken bevindt zich een grote berging met oa. aansluiting wasmachine & droogkast.

Een prachtige wenteltrap brengt ons naar de eerste verdieping waar we de drie slaapkamers -allen met maatkasten en Velux-ramen inclusief vliegenhor en verduistering- terug vinden.
Een badkamer met lavabo in een praktisch meubel, een hangtoilet, een aparte douche én ligbad vervolledigt deze étage.

Ruime fietsenberging en praktische afvalruimte aanwezig.

Een uitzonderlijk ruime garage aankopen aan de achterzijde van het flatgebouw is een mogelijkheid, die optie wordt in eerste instantie enkel aangeboden aan de toekomstige eigenaars van dit prachtige duplexappartement.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende bezichtiging: 050 123 123.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

299 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.170

Pand Referentie

4-I6JR5Q8YSK

Vraagprijzen

02 Dec 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu