Steenweg op Sevendonk , 2360 Oud-turnhout

Appartement Te Koop in Oud-turnhout

€2.360

UITNODIGING LANCERINGSEVENEMENT OP DINSDAG 22/11

Wij nodigen u uit om op dinsdag 22 november tussen 17.00u en 22.00u deze appartementen te komen ontdekken. U bent welkom in de Djoelen, waar wij u met veel plezier verwelkomen met een hapje en een drankje. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via turnhout@deboerenpartners.be 

Wonen in een landelijke, groene en rustige omgeving en toch op wandelafstand het gezellige dorpscentrum van Oud-Turnhout: Dat is nieuwbouwproject "Deycke", gelegen aan een nieuw en groen binnengebied tussen de Steenweg op Sevendonk en de Neerstraat. Dit betekent wonen met zicht over appel- en perenboomgaarden en tegelijkertijd toch vlakbij supermarkten, bakker, slager, apotheker,... In dit project bieden wij u 6 woningen en 41 appartementen aan. 

Deze appartementen zijn verspreid over 4 residenties. U heeft de keuze uit 1, 2 op 3 slaapkamers, telkens met ruime, zongerichte terrassen of tuinen. Elk gebouw grenst enerzijds aan een groenplein, en anderzijds aan de weilanden en boomgaarden. Het nieuwe gebied wordt voorzien van enkele parkeerplaatsen voor uw bezoekers, en wordt verder autovrij aangelegd. Het groene plein met wadi en natuurlijke speelelementen wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Ondergronds heeft u de keuze uit ruime parkeerplaatsen, garageboxen en bergingen. Uw fiets stalt u probleemloos bovengronds, dankzij een afgesloten fietsenstalling. 

Een E-peil tussen de 10 en 20 wordt u gegarandeerd: Duurzame, energiezuinige technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie worden gecombineerd met een warme, hedendaagse architectuur. Grote raampartijen, riante zuid- en westgerichte terrassen, al dan niet met private tuinen, de houten gevelbekleding, groene daken, gevelgroen,... Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, volledig naar uw smaak en met ruime budgetten. Dit alles zorgt voor een ideale woonomgeving, voor uzelf, of als investering. 

Wij nodigen u uit om op dinsdag 22 november tussen 17.00u en 22.00u deze appartementen te komen ontdekken. U bent welkom in de Djoelen, waar wij u met veel plezier verwelkomen met een hapje en een drankje. 

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

8FMR6Y-0QFAP

Vraagprijzen

10 Nov 2022€2.360

Menu