Ruttemburgstraat 20, 9700 Oudenaarde

Appartement Te Koop in Oudenaarde

€229.000

Zeer lichtrijk hoekappartement met 2 slaapkamers, terras en staanplaats te koop: Dit appartement is gelegen op de hoek van het tweede verdiep van het hedendaags en recent project "Residentie Ruttemburgstraat", ideaal gelegen op wandelafstand van de stadskern van Oudenaarde. De residentie is gesitueerd in de Ruttemburgstraat 20, een rustig zijstraatje met eenrichtingsverkeer van de Beverestraat. Bevere is een deelgemeente van Oudenaarde en situeert zich op 300 m van het station van Oudenaarde. Naast een eigen kerk en basisschool, beschikt Bevere ook over een bakker, beenhouwerij, apotheek, superette, grootwarenhuis, een fruitwinkel, een bloemenwinkel en nog veel meer. Op 150 m bevindt zich het shoppingcentrum ‘Frunpark’ met een diversiteit aan winkels. Na 550 m stappen bereikt u het stadscentrum van Oudenaarde, waar u uiteraard een nog groter aanbod aan winkels aantreft, maar ook een waaier aan restaurants, tavernes en andere uitgaansmogelijkheden.
Kortom de ideale de ideale woonomgeving voor jong en oud!

Het appartement bevindt zich op de hoek van de tweede verdieping en is enorm lichtrijk door de vele ramen.
De indeling is als volgt: inkom, apart toilet, berging, ingerichte badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, berging, lichtrijke en ruime leefruimte met een open en ingerichte keuken en een terras van 15m².
De verkoopprijs is inclusief een ondergrondse staanplaats.

Dit appartement betekent ook voor de investeerder een winstgevende belegging met zekerheid op meerwaarde naar de toekomst toe.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

134 kWh/m2

Pand Referentie

2HVBKFKGMJF3

83 m2

Vraagprijzen

16 Mar 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu