Achterburg 8-101, 9700 Oudenaarde

Appartement Te Koop in Oudenaarde

€590.000

Bent u op zoek naar een ruim en lichtrijk nieuwbouwappartement dat gelegen is aan de Schelde in Oudenaarde? Gevonden!
De twee ondergrondse staanplekken, de magnifieke ligging, de eigen privé tuin en de twee terrassen langs de voor- en achterkant van het appartement zijn maar enkele van de vele troeven die we hier terugvinden. Bovendien heeft het appartement nog eens twee badkamers ook!
Indeling: Via de voordeur komt u binnen in de inkomhal (5m²). Hier is er een gastentoilet aanwezig en heeft u verder toegang tot het appartement. Wanneer u het appartement betreedt, komt u binnen in een enorm ruime keuken en woonkamer (samen 75m²) waar u kan genieten van enorm veel natuurlijk licht en een uitzicht heeft op uw eigen terras en tuin. Als u verder wandelt naar de nachthal heeft u nog toegang tot de berging (5m²), de twee badkamers , een tweede toilet en de twee slaapkamers (16 en 25m²) die elk nog eens voorzien zijn van toegang tot een terras.
Het appartement kan zowel casco als volledig afgewerkt aangekocht worden. Daarbovenop komt het ook in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%, dus vraag zeker naar de voorwaarden!
Heeft u interesse? Contacteer ons gerust!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

50 kWh/m2

Pand Referentie

132I9TIQUD5L

178 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€590.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu