Wijngaard 1-3, 2275 Poederlee

Appartement Te Koop in Poederlee

€399.000

Luxueus gelijkvloers appartement van ca. 152m² met een riante woonkamer, 2 slaapkamers en een dressing (3de slaapkamer mogelijk), badkamer met ligbad en douche, een riant terras en tuin van maar liefst 455m². Ondergronds is er een praktische kelderberging en een ruime garagebox. Deze zijn bij aan te kopen voor € 35.000. Het appartement maakt deel uit van de kleinschalige en stijlvolle residentie "Wijngaard", en heeft een zeer centrale ligging te Poederlee, Lille. Vlakbij openbaar vervoer, scholen en winkels. Gunstige EPC-score van 138 kWh/m²/jaar. 

Indeling van het appartement
Wanneer u het appartement betreedt, komt u in de inkomhal met een dubbele glazen deur die toegang verleend tot de riante woonkamer en waar u tevens het gastentoilet terugvindt. De leefruimte is mooi groot en licht; en is opgedeeld in een zithoek en eetkamer en loopt door naar de open geïnstalleerde keuken. Deze is voorzien van een nieuwe combi oven, stoomoven, koelkast, diepvries, wijnkast, gasvuur met wokbrander en grill en vaatwasser. Aansluitend vindt u hier een ruime berging met voldoende ruimte voor wasmachine, droogkast en welke tevens kan functioneren als voorraadkamer. Vanuit de woonkamer hebt u via de brede schuifraam (voorzien van een horraam) toegang tot het groot terras en de tuin die ideaal georiënteerd is. Verder beschikt het appartement nog over 2 ruime slaapkamers en een 3de slaapkamer die volledig werd ingericht als dressing met ingebouwde kasten. De badkamer beschikt over een ligbad met douchekraan, een grote inloopdouche met regendouche, een handdoekwarmer, toilet en wastafel.

Buitengebeuren
Aansluitend aan het appartement heb je een royale tuin van 455m² met een terras dat voorzien is van stopcontacten, waterkraan en de mogelijkehid tot het aansluiten van een regenton op de regenafvoer. In de gehele tuin vindt u buitenverlichting. De tuin is aangekleed met enerzijds sierplanten en anderzijds deels een kruidentuin en een deel ingericht als boomgaard met fruitbomen. De tuin biedt toegang tot de straat en beschikt tevens over een groot tuinhuis met automatische verlichting. 

Autostaanplaats / berging
Ondergronds is er een kelderberging en een grote ondergrondse garagebox waar u naast een auto (2 kleine auto's) eventueel ook fietsen kan stallen. Deze zijn verplicht bij te kopen aan € 35.000.

Bijzonderheden
- Gunstige EPC-score van 138 kWh/m²
- Nieuwe verwarmingsketel 2022
- Lage gemeenschappelijke kosten 
- Lift met rechtstreekse toegang tot het appartement
- Centrale verwarming op aardgas
- Recent volledig opgeschilderd
- Rolluiken voorzien
- Rustige mede-bewoners 

Neem zeker al eens een kijkje in het appartement via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3179

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

138 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.109

Pand Referentie

MHT-O-J-KJUR

152 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu