Mechelbaan 539-1-1, 2580 Putte

Appartement Te Koop in Putte

€287.500

Op een goede locatie in het centrum van Putte bevindt zich dit prachtig nieuwbouw appartement (2021) met 2 slaapkamers. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het appartementsgebouw. We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier is de open keuken met eiland mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste toestellen. U geniet hier van veel lichtinval door de grote raampartijen. Aangrenzend aan de keuken bevindt de berging/wasruimte. Verder geeft de hal ons nog toegang tot 2 slaapkamers en de schitterende badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en inloopdouche. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. Op het leuke terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Het appartement is voorzien van vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen. Achteraan het appartementsgebouw bevindt zich nog een gemeenschappelijke tuin. Carport met aparte berging bij aan te kopen voor €17.500 exclusief BTW. Verkoop onder BTW, ook mogelijkheid tot aankoop onder registratierechten.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een energiezuinig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en carport. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- BEN appartement
- Uitstekende ligging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

21 kWh/m2

Pand Referentie

PG7KH52RQF1P

100 m2

85 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€287.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu