Leuvensebaan 15-202, 2580 Putte

Appartement Te Koop in Putte

€298.000

Op een uitstekende locatie in het centrum van Putte bevindt zich dit instapklaar, prachtig appartement met 2 slaapkamers. U bevindt zich hier op wandelafstand van het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte, voorzien van airco, kunt u inrichten met een gezellige zithoek, een aparte eetplaats en bureauruimte. Hier is de open keuken met eiland mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste toestellen. U geniet hier van veel lichtinval door de grote raampartijen. Verder geeft de hal ons nog toegang tot 2 slaapkamers, een berging met ingebouwde kasten en de badkamer, uitgerust met lavabo en inloopdouche. Op het leuke terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. U beschikt ook over een ondergrondse staanplaats, voorzien van een laadpaal, en een aparte kelderberging. Achteraan het appartementsgebouw bevindt zich nog een gemeenschappelijke fietsenstalling. Elektriciteit is conform en EPC bedraagt slechts 95.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een energiezuinig appartement met 2 slaapkamers en een ondergrondse parking. Contacteer ons voor meer informatie op 0473 27 88 57 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- EPC = 95
- 2 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

95 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€902

Pand Referentie

8NHLWUHX9F4I

107 m2

92 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€298.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu