Westmeerbeeksesteenweg 27, 2230 Ramsel

Appartement Te Koop in Ramsel

€265.000

Nieuwbouwproject ALDI te Ramsel. De Aldi-supermarkt werd getransformeerd tot een gloednieuw project door Alfabouw. Het gebouw spreekt een breed publiek aan dankzij de slimme en lichte indeling, uitstekende ligging en no-nonsense architectuur. Trek er meteen zelf in of verhuur het nog een paar jaar en ga er later zelf wonen. Hoe dan ook is een appartement in Residentie Aldi Ramsel een prima investering voor jong en minder jong.

Het gebouw is voorzien van 4 appartementen met telkens 2 slaapkamers. Een ruim en luchtig gevoel dankzij de doorzonappartementen met een zicht op het groendak en een prachtig terras van 20 tot 25m². Parkeren kan ondergronds. U geniet de mogelijkheid van 1 tot 2 staanplaatsen aan te kopen en dit met een korting van 50% op de tweede staanplaats (beperkte actie!!!). Bij elk appartement is standaard 1 ondergrondse berging inbegrepen.
De appartementen zullen opgeleverd worden zomer 2022. Beslis nu en kies nog je eigen keuken, sanitair en tegels!

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel met een betaling bij oplevering. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via 015 79 33 30 of info@heylenvastgoed.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

3IFNIK5WYXBD

93 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu