8301 Ramskapelle

Appartement Te Koop in Ramskapelle

Woonerf "De Vrije" gelegen in Ramskapelle te Knokke-Heist stelt voor de ALLER LAATSTE WONING.

Deze halfopen bebouwing beschikt o.a. over 3 slaapkamers, grote garage en tuin.


OMTRENT "DE VRIJE"

De verfijnde keuze van de materialen, de speling met de hoogtes en de kleuren van de gevels, moeten elk huis zijn eigen karakter en touch geven. Elk huis is voorzien van een volwaardige eerste verdieping zonder schuine daken waarbij de trap doorgetrokken wordt naar de zolderverdieping! Dit maakt van de woningen volwaardige eerste verblijven die zich daardoor voelbaar onderscheiden van de rest voor degene die net 'iets meer' wenst!

CONCEPT - ARCHITECTUUR - AFWERKING:

Het authentieke karakter van Ramskapelle zal in grote mate versterkt worden. De dorpskern krijgt er, naast het mooie kerkplein, een aantal straatjes bij, waarlangs woningen in een rijk gedetailleerde historische bouwstijl, zich nestelen in de geborgenheid van het dorp.

Variatie is hierbij ook een troef. Er zijn woningen met 2, 3 of 4 gevels. Zo wordt beantwoord aan elke woonbehoefte. Er wordt veel belang gehecht aan details, zowel voor het interieur als in de keuze van de bouwmaterialen. De architect geeft elke woning een specifiek kleurenpallet door te werken met verschillende soorten bakstenen en dakpannen. De gevels en het schrijnwerk worden ook telkens van andere tinten voorzien om elke woning uniek te maken.

Ook aan de afwerking van de woningen werd de grootste aandacht besteed. Alle materialen zijn van hoogwaardige en zeer duurzame kwaliteit.

Een innovatief ventilatiesysteem dat met warmterecuperatie zorgt op gecontroleerde wijze voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Omdat we aandacht hebben voor elke wens, voorzien we ook de mogelijkheid om open haarden of gesloten gashaarden te plaatsen.

Aarzel niet om zich te informeren. Graag helpen we u verder op ons kantoor! Documenten Brochure_De_Vrije.pdf PRESENTATIEPLAN_De_Vrije_2.pdf liggingsplan_De_Vrije_pdf_gedetailleerd.pdf

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

RJ5U-5XF4H0Z

Menu