Hoogstraatsesteenweg 35, 2310 Rijkevorsel

Appartement Te Koop in Rijkevorsel

€313.207

Prachtig, modernistisch & tijdloos nieuwbouwproject in het dorpscentrum van Rijkevorsel. Deze residentie is gelegen op de locatie waar zich tot 2020 de gegeerde buurtwinkel "de Spar" bevond.

Op de eerste verdieping van dit nieuwbouwproject, vinden we een lichtrijk één-slaapkamer appartement. Via de inkom komen we in de grote leefruimte met eet- en zithoek, verder is er een open volledig ingerichte keuken met eiland en een ruime berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Verder vinden we een badkamer met inloopdouche en lavabo en afzonderlijk toilet. De ruime slaapkamer maakt dit appartement helemaal af! Bovenop de toplocatie in het centrum van Rijkevorsel beschikt dit appartement over een gezellig lichtrijk terras. Voorts zijn er op het gelijkvloers per appartement een ruime overdekte fietsenstalling & afzonderlijke bergingen voorzien. Privatieve autostaanplaatsen zijn verplicht afzonderlijk aan te kopen.

Dit appartement wordt hoogwaardig afwerkt en is zeer energiezuinig. U heeft zelf inspraak in de afwerking en er is een groot aanbod aan materialen voorzien met ruime budgetten. Standaard wordt dit appartement afgewerkt met vloerverwarming, ventilatie van het type D en een elektrische installatie voorzien domotica.

Prijzen en lastenboek zijn beschikbaar op kantoor. Het project voldoet aan de voorwaarden verlaagd tarief "afbraak en werderopbouw". Mogelijkheid tot het aankopen aan 6% BTW.
Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons kantoor in Rijkevorsel op het nummer 03/314.12.60 of via info@vastgoedpartners.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

XCJOAV6M5T22

96 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Oct 2022€313.207



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu