3118 Rotselaar

Appartement Te Koop in Rotselaar

€365.000

Meer info of uw bezoek plannen kan via 016 199 343 of via jonathan@homixx.be

Dit ruim appartement op de gelijkvloerse verdieping beschikt over een bewoonbaar oppervlakte van meer dan honderdvijftien vierkante meter (netto), een privaat zuidgericht terras en een eigen tuin. Vlak naast het appartement is er een individuele garage die ook rechtstreeks toegang geeft tot het appartement.

Indeling van het appartement:
Inkomhal, toilet, leefruimte, eetplaats en keuken, master bedroom met dressing en badkamer, tweede slaapkamer, aangelegd terras en inpandige garage.

De elektriciteit van het appartement is volledig conform. Het appartement beschikt over 3kW aan zonnepanelen die jaarlijks 810 EUR opleveren aan groenestroomcertificaten en dit nog de negen volgende jaren. De energiekosten worden hierdoor tot een minimum herleid.

De afmeting van het perceel waarop het appartement gelegen is, is momenteel nog onder voorbehoud. Het opmetingsplan van de landmeter wordt gefinaliseerd. Naast dit appartement bestaat het gebouw nog uit een woonst met magazijn, grote tuin, zwembad en poolhouse, ook dit deel van de eigendom wordt verkocht.

Meer info of uw bezoek plannen kan via 016 199 343 of via jonathan@homixx.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

191 kWh/m2

Pand Referentie

S5CHNNSZ3KTM

134 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu