Kerkhofstraat 67, 2627 Schelle

Appartement Te Koop in Schelle

€198.000

Dit instapklare, lichtrijke en ruime appartement met 2 slaapkamers is gelegen nabij het centrum van Schelle. Er werd een volledige renovatie uitgevoerd in 2018. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping met een Oost, Zuid, West ligging en geniet dus de volledige dag van een zee van licht. Daarbij is er geen inkijk van buren. Rond het rustige, bescheiden appartementsgebouw, met in totaal 9 wooneenheden, is een gemeenschappelijke tuin.
De uitstekende ligging vlakbij slager en bakker (50m), schelle sport en sporthal, containerpark, supermarkt, bus (200m), trein (700m) en zowel Rupel als Schelde maken van dit appartement een échte buitenkans.

Indeling
Met een bewoonbare oppervlakte van 90m² beschikt het appartement over één grote slaapkamer (14m²) en één kleinere slaapkamer (8m²) (met ingebouwde boekenkast want nu gebruikt als bureau en logeerkamer), een badkamer met inloop douche en een apart toilet. Een zeer ruime hoekgelegen living (30m²) (met open en breed zicht) met aansluitend open keuken. Daarnaast is er nog een vrij ruime kelder onder de woning en een gemeenschappelijke tuin. Er zijn rolluiken aan alle ramen en de gordijnen blijven aanwezig na verkoop.
De akte is voor midden Juli.

Interesse?
De kijkdagen zijn op zaterdag 2, zondag 3 april 2022, enkel na afspraak via email met vermelding van naam, mail en telefoonnummer.

kerkhofstraat67b6@gmail.com

GEEN IMMO aub.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

195 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€656

Pand Referentie

O-32JDH-EH02

91 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€198.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu