2970 Schilde

Appartement Te Koop in Schilde

€1.795.000

Villa-vervangend wonen vlakbij het centrum van Schilde in exclusieve residentie op loopafstand van de winkels.
In residentie Hof Ter Schilde, uniek een heel exclusief villa-appartement met ruim 320m² bewoonbare oppervlakte met groot dakterras en diverse balkons.
Indeling: entree met mooi natuurstenen tegelvloer in groot formaat, ingemaakte vestiairekasten en gastentoilet, ruime living met mooie gashaard met toegang naar balkon, aanpalende bureelruimte met vaste kasten, eigen balkon en fraai zicht op de residentie vanuit een prachtige raampartij, opgang naar het riante dakterras voorzien van kunstgras en putting green, aparte tv kamer eveneens met eigen balkon, erg mooie en functionele leefkeuken voorzien van alle hedendaagse toestellen en wijnkast met prachtige marmeren tabletten verwerkt op het keukenblok, de keuken is open tot de nok van het zadeldak.
Via een verborgen blinde deur toegang naar de slaapvertrekken.
Nachthall waarop uitgeven; een mooie en ruime gastenkamer ( open tot de nok )met eigen balkon en douchekamer, ruime ouderslaapkamer ( open tot de nok )met riante dressing en stijlvolle luxe badkamer ( dubbele wastafel, vrijstaand ligbad, inloopdouche en apart toilet ) met wederom een eigen balkon, nette wasplaats voorzien van ingemaakte kasten en was en droogautomaat staat op de ideale hoogte.
Opmerkingen: dit villa-appartement is verder voorzien van vloerverwarming, air-conditioning, mooie houten vloeren en exclusieve marmer, inbegrepen een ruime afzonderlijke garage voor 3 wagens en ruime bergplaats op het -1 niveau. Het gebruik van de gekozen duurzame materialen en de buitengewone luxe afwerking maakt dit villa-appartement een state of the art woongelegenheid, op een uitermate toplocatie, vaste kosten €560/maand

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

148 kWh/m2

Pand Referentie

6BJM3XZNIFMR

6388 m2

324 m2

2 Badkamers

Vraagprijzen

10 Nov 2022€1.795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

Neen

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu