Schriekstraat 20, 2223 Schriek

Appartement Te Koop in Schriek

€375.000

Op zoek naar veel ruimte?
Deze – te renoveren – hippe sixties villa met 6 slaapkamers, grote L-vormige leefruimte met open haard, aparte bureauruimte en dubbele inpandige garage kan dat alvast garanderen!

Indeling:

Gelijkvloers:
Inkomhal met mooie authentieke marmeren trap, links toegang tot kelder, garage en gastentoilet, rechtdoor toegang tot keuken, rechts eerst bureau en erna deur naar de grote leefruimte.

Bureauruimte waar je tot rust kan komen, naast de inkomhal, met zicht op de voortuin.

Toffe L-vormige leefruimte van 55m², met veel ramen rondomrond (met rolluiken) en glazen deuren naar terras en tuin. Originele open haard en authentieke 60’s elementen zoals houten plafonds en zitbank, en de originele ronde lampjes. Veel ruimtegevoel, makkelijke indeling.

Aansluitend grote vierkantige keuken met zicht op de tuin en toegang tot het terras. Relatief recent vernieuwde keukenkasten en ingebouwde Siemens toestellen (microgolf, oven, vaatwas) evenals een amerikaanse koelkast.

Garage:
2 garagepoorten, 1 vooraan en 1 achteraan richting tuin, waar 2 wagens makkelijk achter elkaar kunnen parkeren en waar plaats is voor tuingerief, fietsen en momenteel ook de wasplaats.

Kelder:
De kelder is deels kruipkelder, deels gerieflijk in kamers ingedeeld voor de stockage van levensmiddelen. Momenteel heeft 1 ruimte een enorme verwarmingsketel.

1e verd.:
Nachthal en lange gang waar 5 slaapkamers, 1 grote dressing (of 6
e
slaapkamer) en 1 badkamer op aansluiten. Goede ruimtes, handige indeling, veel ramen. Sommige kamers hebben een eigen lavabo. Ook hier verschillende authentieke elementen zoals houten plafonds, wanden, ingebouwde kasten en originele lampen.

Tuin:
Ruime voortuin met grote ceder, oprit, toffe achtertuin met gras en grote struiken. Perceel loopt uit op een punt in bosrijk gebied.

Het huis dateert van 1965 en verlangt een grondige renovatie: o.a. dak, ramen, badkamer, chauffageketel, terras zijn aan vervanging toe, het plaatsen van isolatie/zonnepanelen/… kan helpen om het EPC richting A te krijgen. Elektriciteit is voor een groot deel vernieuwd maar nog niet conform AREI, en momenteel wordt er verwarmd op stookolie (bovengrondse tank), maar er is gas aanwezig in de straat. Op de eerste verdieping kunnen muren/plafonds/vloeren een opfrissing verdragen.

Landelijke ligging op een boogscheut van Putte, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk en Tremelo.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

806 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.018

Pand Referentie

W6GG8GDMTSO5

1600 m2

296 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Sep 2022€375.000

05 Aug 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Niet van toepassing

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu