Brouwerijstraat 1, 8340 Sijsele

Appartement Te Koop in Sijsele

€349.000

In het bruisende centrum van Sijsele situeert zich dit hedendaags en recent (2016) duplexappartement in de aangename residentie ‘Brouwershof’. Op fietsafstand van de bakker, de supermarkt en tal van andere faciliteiten. De indeling is als volgt: u komt binnen via de inkomhal met gastentoilet, hierop volgt de lichtrijke leefruimte met geïnstalleerde open keuken, eet- en zithoek met toegang tot het zuidgeoriënteerde terras waar u geniet in alle rust en privacy. Op deze verdieping bevinden zich ook een ruime slaapkamer en berging. Op de bovenverdieping de tweede volwaardige slaapkamer, de badkamer met o.a. inloopdouche, lavabomeubel en toilet, alsook een tweede berging annex wasplaats. Ruime gemeenschappelijke fietsenberging. Achteraan de residentie is er een garagecomplex, bij het appartement hoort een bovengrondse garagebox met een vraagprijs van €20 000.
Troeven:
– perfect instapklaar
– centrale ligging in het centrum
– zeer energiezuinig
– goedgekeurde elektriciteit
Wij geven je een idee van welke ruimtes aanwezig zijn (in misschien wel je droomhuis).
Door op “Hou me op de hoogte” te klikken ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden voor de nieuwsbrief van Depauw Vastgoed.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam id arcu a ante aliquam mollis id vel mi. Proin luctus ac ligula eu rutrum.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

96 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€549

Pand Referentie

E0VK-L8-P80T

108 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu