Antwerpsesteenweg 218, 9040 Sint-amandsberg

Appartement in Sint-amandsberg

€339.000

Dit lichtrijk dakappartement op een boogscheut van het centrum biedt een ongeëvenaard uitzicht op de skyline van Gent en de wijde omgeving van Sint-Amandsberg.

Het appartement bestaat uit een zonnige en ruime living met aansluitende keuken, twee slaapkamers, een badkamer en apart gastentoilet. Een van de twee slaapkamers heeft ingebouwde kasten die heel wat opbergruimte bieden en de kamer voorzien van een karaktervol uiterlijk.

Het appartement werd gebouwd in 1994 en is recent gerenoveerd. Er is comfortabele vloerverwarming aanwezig en het dak werd onlangs extra geïsoleerd en opnieuw bedekt.

De grootste troef is ongetwijfeld het dakterras van maar liefst 90 m². Dankzij de gunstige oriëntatie geniet je van ochtend- én avondzon. Wie wil, kan het terras omvormen tot een groendak. Het adembenemend panorama werkt het ontspannend plaatje af.

Ook de ligging is mooi meegenomen: op comfortabele wandelafstand van station Dampoort, op fietsafstand van een shoppinguitstapje in de stad en met de auto vlakbij de autostrade en R4. Met de Portus Ganda en Oude Dokken in de buurt ben je nooit ver verwijderd van even uitwaaien langs het water. Ook tal van bakkers, winkels en horecazaken sieren de buurt.

Kom zelf genieten van het uitzicht en contacteer ons voor een vrijblijvende bezichtiging!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

358 kWh/m2

Pand Referentie

FQNK0SDM8I5K

200 m2

105 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 May 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu