Torhoutse Steenweg 102, 8200 Sint-Andries

Appartement Te Koop in Sint-Andries

€465.000

Nieuwbouwproject BelFORT in Brugge (Sint-Andries) heeft een gedurfde architectuur. Met een gevel in klassieke baksteen krijgt dit nieuwbouwproject op eigentijdse wijze een stevige uitstraling. Er is bovendien bijzondere aandacht besteed aan kwaliteitsvol wonen.

Het nieuwbouwproject BelFORT is gelegen op een absolute toplocatie in Sint-Andries (Brugge), op de hoek van Torhoutse Steenweg met de Sint-Sebastiaansstraat. BelFORT is gelegen dichtbij winkels en alle invalswegen en op slechts 900 m wandelen sta je in het centrum van Brugge. Het Zand en de Markt liggen op 15 minuten wandelen of 5 minuten fietsen. De bushalte ligt aan de overkant van het plein en het station op 10 minuten wandelafstand. Winkels zoals de bakkerij, supermarkt, apotheek, beenhouwerij,.. situeren zich in de onmiddellijke omgeving.

BelFORT zal bestaan uit 19 ruime en klassevolle appartementen, 4 handelsruimtes, een ondergrondse parkeergarages met staanplaatsen en garageboxen, alsook 9 bovengrondse staanplaatsen in het binnengebied.

BelFORT biedt een mooie mix van van appartementen met 2 of 3 slaapkamers met oppervlaktes van 92 tot 173 m². De nieuwbouwappartement zijn voorzien van ruime, zuid gerichte terrassen, heel wat van de appartementen beschikken zelfs over 2 terrassen. Door de uitgekiende architectuur ervaar je een enorm ruimtegevoel en geniet je een maximale lichtinval. In de afwerking wordt bijzondere aandacht besteed aan kwaliteitsvol wonen.
Hoge kwaliteitstandaarden worden nagestreefd: ruime appartementen met optimale lichtinval, zuid- en zuidwest georiënteerd, grote terrassen, degelijke bouwmaterialen en uiteraard de meer dan gunstige ligging. Het Magdalenaplein biedt een aantrekkelijk ruimtelijk perspectief.

Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling!
(*) je geniet een tijdelijk voordeel van 15 % bij de aankoop van je nieuwbouwappartement mits je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie hieromtrent, neem contact met ons op of neem een kijkje op onze blog: dewaele.com/nl/blog/6-btw-vastgoed-nieuwbouw.

Menu