Zandstraat 257-B16, 8200 Sint-Andries

Appartement in Sint-Andries

€225.000

Dit prachtig en lichtrijk 2-slaapkamerappartement met AUTOSTANDPLAATS heeft een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Sint-Andries, op wandelafstand van diverse winkels, dichtbij openbaar vervoer en met een vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen ( expresweg ) en het centrum van Brugge. De hoekligging met zuid gerichte orientatie op de derde verdieping voorziet deze instapklare woongelegenheid de ganse dag van een royale lichtinval, groot ruimtegevoel en een subliem zicht op het omringende groen en de gemeente Sint-Andries. Kortom, hier is alles aanwezig voor een aangename en comfortabele woonervaring in de rand van Brugge. Er is ook de mogelijkheid een deel van het meubilair over te nemen !

De praktische indeling omvat een inkom met afzonderlijk toilet, een ruime leefruimte met o.a. een accentmuur voorzien van een notelaar houten decoratie en een ingerichte open keuken, keukenberging met voorziening voor wasmachine en met plaats voor droogkast en/of diepvries, 2 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkasten, badkamer met ligbad douche combi en een badkamermeubel met wastafel. Ondergronds is er nog een ruime berging, gemeenschappelijke fietsenbergplaats en een ruime private autostandplaats aanwezig ! Sted. in aanvraag.

De troeven van dit pand zijn : Instapklaar + Ideale ligging + Vlakbij alle modaliteiten + Gunstige MOBISCORE, Groot ruimtegevoel + Rustig gelegen + Goede buren + Boiler recent vernieuwd + Praktische indeling + Mooie afwerking + Veluxramen met zonnewering + Lift + Ruime autostandplaats ! Maak zeker een afspraak voor een bezoek !
Korting Registratierechten mogelijk !

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Kadastraal Inkomen

€847

Pand Referentie

BH86N4-PPJ0M

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Feb 2022€225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu