Derbystraat 154, 9051 Sint-denijs-westrem

Appartement in Sint-denijs-westrem

€649.000

Dit tweeslaapkamer appartement maakt deel uit van residentie ‘Mayflower’, gelegen in een groene, residentiële buurt nabij Gent. Deze uitmuntende locatie is tevens erg gewild omwille van de nabijheid van het stadscentrum van Gent, alsook de optimale bereikbaarheid. Zo bevindt het station Gent-Sint-Pieters zich op enkele minuten met de tramhalte op wandelafstand en is het ook gelegen vlakbij de belangrijkste invalswegen.

Deze luxueuze penthouse, gerenoveerd in 2017 en voorzien van airco, bevindt zich op de gehele 6de verdieping. Bij het betreden ervan ervaart u onmiddellijk het gevoel aan ruimte en privacy.

Via de imposante inkomhal, voorzien van een gastentoilet en twee handige bergruimtes, betreedt u de lichtrijke eet- en leefruimte, voorzien van een open haard. Vanuit deze ruimtes heeft u toegang tot de riante, zonovergoten terrassen (circa 150 m2) die een prachtig uitzicht bieden op de wijde omgeving. Aansluitend aan de eetruimte bevindt zich de moderne, recent gerenoveerde en hedendaagse keuken, voorzien van alle inbouwapparaten. Het appartement biedt tevens een gezellige leeshoek en een grote bureauruimte.

Verder treft u in het appartement een eerste, ruime slaapkamer met dressing met aanpalend de goed onderhouden badkamer die beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en dubbele lavabo.
De tweede slaapkamer, voorzien van inmaakkasten, bevindt zich achteraan in het appartement. Deze kan dienen voor inwonend personeel of als gastenkamer en biedt een eigen, volledig uitgeruste badkamer en knusse veranda die kan dienen als extra leefruimte, hobbyruimte of opslagruimte.

In de ondergrondse parking is er een ruime garagebox voorzien (35.000 euro).

De residentie biedt naast de basisservice met dagprijs (oproepsysteem, permanentie,…) een aantal dienstverleningen die vrij en volgens de wensen van de bewoners zelf te kiezen zijn. Dit kan gaan van een poetsdienst of linnenservice tot het voorzien van maaltijden op het appartement. Er worden eveneens regelmatig activiteiten georganiseerd en elke bewoner kan genieten, van het privé-zwembad, het fitnesscentrum, de gezellige tuin met petanquebaan, of kan opteren om een boek te lezen in de bibliotheek.

Benieuwd naar deze prachtige penthouse?
Contacteer vandaag ons kantoor voor meer info.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

242 kWh/m2

Pand Referentie

KSLAQQ8YHEYQ

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Jul 2022€649.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Hoofdverblijf

Overstromingsgebied

Nee

Menu