Ijzerenveld 72, 2860 Sint-katelijne-waver

Appartement Te Koop in Sint-katelijne-waver

€440.000

Prachtige ruime instapklare woning op centrale locatie


Deze prachtige ruime instapklare woning werd aan een totaal renovatie onderworpen in 2008. Door een zeer goed onderhoud van de woning in combinatie met een logische en praktische indeling is dit een pand waar je jou meteen gaat thuis voelen.

Indeling :

Op het gelijkvloers bevindt zich een polyvalente ruimte waar de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien zijn alsook een lavabo en tal van kastruimte. Vanuit deze ruimte heb je ook toegang tot de mooie tuin met ruim terras. Op dit niveau bevindt zich een eerste badkamer, die voorzien is van lavabo, bad, en toilet, wat ideaal is als je gewerkt hebt in de tuin of terugkomt van het sporten of werken. Tevens is er nog een zeer ruime garage aanwezig wat een extra troef is op deze locatie.

Vanuit de inkomhal bereik je met de trap de eerste verdieping. Hier bevindt zich het leefgedeelte, dat door het hogere niveau overgoten wordt door natuurlijk zonlicht. De leef- en eetruimte vormen samen met de keuken een L-vorm. Door de glazen afscheiding tussen keuken en de woonruimte heb je wel licht en zicht maar ook de nodige privacy voor als er gasten zich in de leefruimte bevinden terwijl je aan het koken bent. De keuken is volledig voorzien van kasten en toestellen en door de grote oppervlakte kan je ook hier gezellig samen eten aan tafel. Vanuit deze ruimtes heb je ook onmiddellijk uitzicht op de achterliggende tuin, en kan je deze ook betreden vanuit dit niveau. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom met ingemaakte dressingkasten en ruimte voor een salonnetje, leeshoek,.. . Verder is er nog een afzonderlijk toilet voorzien.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee zeer ruime kamers, één kinderkamer, en de tweede badkamer. Deze is voorzien van douche, enkele lavabo en toilet. De woning heeft nog een ruime zolder die ideaal is als opbergruimte.


Deze woning is een unieke kans voor mensen die van zeer veel ruimte, licht en rust houden en geen grote werken meer wensen te doen in hun woning.


Omgeving :

Gesitueerd in een bruisende omgeving nabij het stadsleven van Mechelen; Het station van Mechelen is gelegen op fietsafstand, openbaar vervoer op wandelafstand, vlakbij E19. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

170 kWh/m2

Pand Referentie

DHUQB483O099

340 m2

255 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Nov 2022€440.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

/

Overstromingsgebied

/

Menu