Vaartdijkstraat 28, 8200 Sint-Michiels

Appartement Te Koop in Sint-Michiels

€467.500

ALTRO VASTGOED VERKOOPT - Ik voelde het onmiddellijk bij het binnenstappen... hier wil ik zelf wonen. Fantastisch gelegen in de middelste toren met zicht op het groen, het water en dichtbij de bruisende Brugse binnenstad! Dit prachtige 2 slpk. nieuwbouwappartement (126 m²) beschikt over een ZW-georiënteerd terras van 29 m². De ontwikkelaar Global Estate Group, met Brugse roots, heeft echt ingezet op kwaliteit en comfortabel wonen en leven. Het appartement werd helemaal afgewerkt met een geïnstalleerde keuken, 2 badkamers en in de slaapkamers, natte ruimtes en berging zijn kwalitatieve tegelvloeren voorzien. De leefruimte beschikt over parket en vloerverwarming. De verwarming gebeurt met een warmtepomp.
Een unieke ligging tussen het groen van het Lappersfortbos en het kanaal. Green Front bestaat uit 56 appartementen en 2 handelsruimtes met ondergrondse afgesloten garages. Er bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten garagebox en er is een ruime parking voor bezoekers.
Interesse? Vastgoedmakelaar Wim Gevaert geeft je met plezier een rondleiding in dit fijne appartement! Aarzel niet om hem te contacteren via 0473 70 40 71 of wim@altro-vastgoed.be
(Aankoopprijs excl. kosten en excl. btw)
Fantastisch gelegen in de middelste toren met zicht op het groen, het water en dichtbij de bruisende Brugse binnenstad!
Dit prachtige 2 slpk. nieuwbouwappartement (126 m²) beschikt over een ZW-georiënteerd terras van 29 m²
Kwaliteit en comfortabel wonen en leven
Mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten garagebox

Menu