Monseigneur Stillemansstraat 8-301, 9100 Sint-niklaas

Appartement Te Koop in Sint-niklaas

€355.000

Luxueuze penthouse te koop aan 6% btw U betreedt dit prachtige dakappartement op de 3e verdieping, dmv een lift die enkel hier privatief uitkomt. Hier zal u kunnen genieten van een ongeziene rust en 100% privacy. Eenmaal in het appartement komt u in een ruime en lichtrijke leefruimte. Deze loopt als het ware naadloos over in de open keuken dewelke is voorzien van alle comfort en toestellen. Doorheen het appartement is een hoogwaardige afwerking gehanteerd.
Via de nachthal bereikt u een apart toilet en vervolgens de 2 slaapkamers (1 daarvan geniet een ensuite dressing). Tussen deze slaapkamers is er de badkamer die is uitgerust met een inloopdouche, lavabo en toilet. Vanuit beide slaapkamers heeft u toegang tot de terrassen rondom.
Rond de volledige 3de verdieping loopt een 90 m² aan terrassen met schuiframen zowel langs de keuken als de woonkamer. Het terras aan de voorzijde kijkt over de Mons. Stillemansstraat en het Hendrik Heymanplein. Dit terras is voorzien van een elektrische zonnetent en tevens zijn de schuiframen voorzien van zonnescreens.
Dit nieuwbouwappartement is een absolute topper omwille van de hoogstaande afwerking, het comfortabele binnenklimaat en de aangename leefomgeving.
Het voldoet aan de voorwaarden om de constructie aan 6% BTW heffing aan te kopen mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit.

Extra troeven:
- 3 terrassen
- parkeerplaats te koop aan 17.000 euro
- 2 aparte bergingen inclusief in de prijs!

Meer info via: info@hestor.be of 052/20.05.05

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

Y0LLZS23PWZH

89 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€355.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu