Bellestraat 84-21, 9100 Sint-niklaas

Appartement Te Koop in Sint-niklaas

€349.000

Ben je op zoek naar een prachtig gelegen appartement in een oase van rust met 2 terrassen en een ondergrondse staanplaats in Sint-Niklaas? Gevonden! De goede, centrale ligging nabij invalswegen en het centrum van Sint-Niklaas, de lichtrijke woonkamer, de ruime slaapkamers, de terrassen en de ondergrondse staanplaats zijn slechts enkele van de sterke punten! Indeling:
- 1steV: de inkomhal (3m²) met apart toilet geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte (62m²) met eetplaats en open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen. Verder vind je eveneens het gezellige terras (23m²). Je hebt een prachtig uitzicht en je kan hier helemaal tot rust komen. Als je verder doorloopt, kom je in de nachthal met toegang tot de berging (3m²) met aansluiting voor wasmachine/ droogkast en de badkamer (5m²) met douche, ligbad en een lavabo in meubel. Tenslotte beschikt het appartement eveneens over 2 ruime slaapkamers (16-12m²) met terras (14m²) met opnieuw een mooi uitzicht dat je het drukke leven even helemaal doet vergeten.

In de kelder bevinden er zich 2 bergingen en een ruime ondergrondse parking die mee aan te kopen zijn aan €30.000. Maak snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

88 kWh/m2

Pand Referentie

1EFSRNU7GD9S

10248 m2

107 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied;Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu