Regentieplein 32, 9100 Sint-niklaas

Appartement Te Koop in Sint-niklaas

€285.000

Ben je op zoek naar een zeer goed gelegen appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen en een garage in Sint-Niklaas? Kijk dan zeker verder naar dit appartement!
De grote bewoonbare oppervlakte (105m²), de 2 terrassen en de recent vernieuwde verwarmingsketel vormen slechts enkele sterke punten van dit instapklare appartement. Bekijk ook zeker de gunstige EPC-score (115kWh/m²), de zeer goede ligging nabij het station/ openbaar vervoer/ de winkelstraat van Sint-Niklaas en het prachtige zicht op het Regentieplein.
Indeling: - GLV: hier is de gemeenschappelijke inkomhal met lift. Verder vinden we ook de garagebox (20m²) met automatische poort. Deze is mee aan te kopen aan 30.000 euro. - 2deV: de inkomhal met apart toilet geeft uit op de ruime en lichtrijke woonkamer (45m²) met parket en hier is ook airco voorzien ideaal voor in de zomer. Vervolgens zijn er de ingerichte keuken (10m²) met een aanpalende berging (5m²) met aansluitingen wasmachine/ droogkast en een eerste terras (4m²) met zicht op het Regentieplein. Verder bevindt er zich de badkamer (5m²) met douche en dubbel lavabomeubel. Bovendien zijn er 2 slaapkamers (18-9m²) waarvan 1 met eveneens airco voorziening en de andere is momenteel ingericht als dressing . Achteraan vinden we nog een 2de terras (5m²) met een buitenberging.
Interesse? Bel gerust voor meer info of voor uw plaatsbezoek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

115 kWh/m2

Pand Referentie

H4G8XILNVUVW

355 m2

105 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu