Van Havermaetstraat 30, 9100 Sint-niklaas

Appartement Te Koop in Sint-niklaas

€239.000

Welkom op dit zonnig appartement met veel lichtinval gelegen op 10 minuten wandelen van centrum Sint-Niklaas. Te voet stapt u vlot naar de Grote Markt, de bakker en de krantenwinkel. Het station en stadspark liggen binnen handbereik. Een bushalte? Ter plaatse.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping, en is bereikbaar via trap of lift die ook rechtstreeks toegang geeft tot in de kelder. Een warm en huiselijk gevoel krijgt u meteen bij het binnenwandelen van dit appartement.

Indeling:
Via de inkomhal met aparte gastentoilet komt u in de ruime woonkamer die plaats biedt aan een eetkamer, zithoek en aangrenzend ruim terras met grote raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval. De leefruimte geeft toegang tot de moderne keuken voorzien van alle keukentoestellen en werkblad in composiet.
Wit vormt de basis van het interieur, afgewerkt met hier en daar wat hout accenten.
De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterkant van het gebouw en geeft toegang tot het 2de terras van 10m² groot. Verder vindt u een mooie badkamer voorzien van een bad met douchekraan en dubbele lavabo, een aparte wasruimte/berging en een extra privé berging in de kelder.
Om het plaatje compleet te maken kan u optioneel een autostaanplaats er bij kopen (20.000 euro) waardoor u nooit meer naar parking hoeft te zoeken.
Komt uzelf overtuigen van dit bijzonder kleinood midden in een levendige stad. Unieke kans!
Contacteer ons of bezoek een van onze kantoren voor een afspraak.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

106 kWh/m2

Pand Referentie

MZH5RE55K96I

77 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu