Luikersteenweg 20, 3800 Sint-truiden

Appartement in Sint-truiden

€249.500

Ruim appartement in het centrum van Sint-Truiden

We vinden dit appartement terug in een gebouw genaamd Residentie Nova met adres Luikersteenweg 20. Vlakbij het Europaplein en het bruisende centrum van Sint-Truiden, alsook de verbinding met de N80. Scholen, winkels, supermarkten, restaurants en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik. Absoluut een toplocatie.

Via de lift gaan we naar de eerste verdieping waar het appartement zich bevindt. We komen binnen in de ruime inkomhal die toegang geeft tot alle woongedeeltes. We begeven ons naar de leefruimte die gekenmerkt wordt door veel lichtinval, hiernaast bevindt zich de geïnstalleerde keuken. Beide ruimtes geven uit op het terras vooraan. Vanuit de hal kunnen we doorgaan naar de 2 ruime slaapkamer, die beide toegang hebben tot het grote terras achteraan het gebouw. Verder vinden we de badkamer met dubbele lavabo, toilet en douche. Er is een ruime berging/technische ruimte met aansluiting voor het wasmachine en er is een apart gastentoilet.

In de kelder is er een extra berging voorzien. Een grote troef is dat er bij het appartement een ondergrondse autostaanplaats ter beschikking is.

Het appartement leent zich perfect om onmiddellijk te bewonen of te verhuren als investering. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse! Mail: simon@geel-blauw.be – kantoor: 011 70 29 70 – mobiel: 0495 56 97 41

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

JU65O4SYLERB

456 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€249.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woongebied

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu