Casinostraat 1-401, 3800 Sint-truiden

Appartement Te Koop in Sint-truiden

RENOVATIEPROJECT PENTHOUSE

Op het Europaplein in Sint-Truiden vinden wij dit te renoveren appartement terug gelegen op de vierde verdieping. De ligging van dit pand is perfect voor iemand die centraal wil wonen op wandelafstand van het stadscentrum. Door de centrale ligging kan men winkels, scholen, horecagelegenheden, ... eenvoudig bereiken. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op het Europaplein voor het appartementsgebouw. Ook voor zij die gebruik willen maken van het openbaar vervoer kan deze locatie als ideaal bestempeld worden.

Wij betreden het appartementsgebouw en begeven ons naar de vierde verdieping. Het appartement bestaat momenteel uit twee eenheden (doch als 1 geheel in gebruik te nemen). Er zijn reeds plannen aanwezig om deze ruimtes om te bouwen naar één appartement. Na renovatie beschikt de nieuwe eigenaar over een appartement met twee slaapkamers en twee terrassen. Wanneer wij ons naar buiten begeven kunnen wij genieten van een magnifiek uitzicht over het stadscentrum van Sint-Truiden. Na renovatie zal het hier aangenaam vertoeven zijn. Er is enerzijds een terras aan de voorzijde van het gebouw voorzien van 18m² en anderzijds één aan de achterzijde van het gebouw van ruim 21m². Momenteel is het appartement 30m².
Wanneer we de plannen als richtlijn gebruiken zou hier de realisatie van een penthouse van ca. 95m² mogelijk zijn, dit behoudens het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Kortom een project met tal van mogelijkheden!

Bent u op zoek naar een centraal gelegen appartement om zelf te wonen of zoekt u eerder een interessante investering? Voor beide bent u hier aan het juiste adres!
Wenst u een bezichtiging of meer info? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers via info@immohaven.be of 011 74 30 60

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

1909 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€348

Pand Referentie

BW729GPNBNOW

30 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu