Kennedylaan 13-001, 3800 Sint-truiden

Appartement Te Koop in Sint-truiden

€169.000

Op wandelafstand van het stadscentrum van Sint Truiden, winkels en scholen rondom en nabij eet- en drinkgelegenheden, vinden we dit gelijkvloers appartement terug.

Bij het betreden van Residentie Atlantis, houden we meteen halt bij het eerste appartement links. Via de inkomhal komen we terecht in de leefruimte van 30 m² met aansluitend de keuken. Rustig achteraan gelegen bereiken we via de nachthal de twee slaapkamers (12,5 m² en 15,5 m²), de badkamer , een afzonderlijk gastentoilet en een ruime berging met de nodige nutsvoorzieningen. Met de (automatische) rolluiken dicht is het in het appartement altijd heerlijk fris. Een pluspunt in deze steeds warmer wordende zomerdagen. Ook in de winter zullen de rolluiken hun nut bewijzen.

Het appartement, dat voorzien is van aluminium ramen met dubbel glas en een videofoon, is aan een make-over toe, maar mits enige renovatiewerken biedt deze gelijkvloerse, tweeslaapkamer flat met kelder heel wat potentieel. De CV-ketel werd alvast recent vernieuwd en het dak werd geïsoleerd.

Parkeren vormt hier geen enkel probleem : bij deze etagewoning hoort zowel een ondergrondse als een bovengrondse autostaanplaats.
De vlakbij gelegen Expresweg N80 zorgt ervoor dat er een vlotte verbinding is naar Hasselt en naar de oprit van de E40 Brussel – Luik.

Ook aan recreatie zal het u niet ontbreken : het Lago Bloesembad bereikt u na enkele minuten wandelen evenals een tennisclub, een fitness enz. Wandel- en fietsknooppunten starten bijna aan de deur.

Bent u opzoek naar een startersappartement en hebt u zin om de handen uit de mouwen te steken? Of eerder naar een slim investeringspotentieel, dan is dit appartement zeker en vast een bezoek waard. Contacteer ons gerust op het nummer 011/69.76.40 voor meer informatie en een bezichtiging ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

249 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€952

Pand Referentie

A6L8E7FE4Q3W

85 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

31 Dec 2022€169.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu