Antwerpsesteenweg 129-101, 9040 Sint

Appartement Te Koop in Sint

€290.000

*Verkoop onder instelprijs* UNIEKE KANS! Prachtig, lichtrijk en ruim duplex appartement met twee slaapkamers en terras; op toplocatie!

Enkele blikvangers: een grote leefruimte met mooi parket en aansluitend een geïnstalleerde keuken die beiden baden in het licht; een zonnig terras van maar liefst 40m2, voorzien van kunstgras; twee volwaardige, heldere slaapkamers gelegen in een kleinschalige residentie.
De vernieuwde badkamer en de praktische berging met recente ketel (8 jaar oud), wasmachine en droogkast vervolledigen het plaatje. Verder heeft u ook de mogelijkheid tot het aankopen van een ruime garagebox.
Bij de renovatie in 2010 werden enkel kwalitatieve materialen gebruikt.
De ligging is top: nabij verschillende verbindingswegen zoals de R4, R40 en N70, onmiddellijk bij verschillende OV-mogelijkheden en op slechts 5 minuten fietsen van de Koren- en de Vlasmarkt. De buurt beschikt over allerlei winkels, horeca, scholen, ontspanningsmogelijkheden,…

Ben je op zoek naar een goed gelegen, instapklaar en kwalitatief appartement met om zelf te betrekken of om gegarandeerd te verhuren, laat deze kans dan niet aan u voorbij gaan en bel ons kantoor voor een bezichtiging!
* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

159 kWh/m2

Pand Referentie

BARIJ4UKUQ6J

Vraagprijzen

02 Dec 2022€290.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu