Emiel Lossystraat 55-H, 9040 Sint

Appartement Te Koop in Sint

€375.000

Dit ruim en zeer lichtrijk gelijkvloers appartement in residentie frascati is een uniqum!

Vlakbij verbindingswegen en verschillende faciliteiten vinden we dit design appartement in de Emiel Lossystraat 55h met private tuin van maar liefst 215m². Via de gezamenlijke inkom krijgen we toegang tot het appartement, eens we binnen zijn bevinden we ons in de zeer ruime en lichtrijke leefruimte van 44m² waarbij het zeer grote ramenpartij heel veel karakter geeft aan de ruimte. Aansluitend aan de living vinden we de open en volledig geïnstalleerde keuken.

Verder beschikt het appartement over 2 gelijkaardige slaapkamers met elk toegang tot eigen patio. Vervolgens vinden we de comfortabele badkamer met dubbele lavabo, ligbad/ douche met rustgevend zicht op de tuin. Via de indrukwekkende doorgang met zicht op de patio's krijgen we toegang tot een extra ruimte die kan dienst doen als extra slaapkamer of bureau. Vanuit de extra slaapkamer heeft u zicht op het terras en mooi aangelegde tuin.

Dit design appartement is afgewerkt met luxe materialen en gelegen op ideale rustige locatie maar toch vlakbij het centrum.

Laat dit appartement niet aan u voorbij gaan en contacteer ons kantoor een vrijblijvende bezichtiging.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

286 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.108

Pand Referentie

GULW7RB0IJI9

Vraagprijzen

23 Dec 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu