Platanenlaan 102, 2940 Stabroek

Appartement Te Koop in Stabroek

€265.000

Strak gerenoveerd en energiezuinig instapklaar appartement op de 2de verdieping met 2 slaapkamers, berging en klein terras te Centrum Stabroek vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, fitness, een natuurreservaat, het gemeentepark, enz.

Men betreed het appartement via een kleine inkom- hal/gang met vestiaireruimte, via deze inkomhal kan men zowel de ruime open -van ruimschoots voldoende natuurlijk licht voorziene- leefruimte bereiken alsook de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, de badkamer en de kleine- en grote slaapkamer daar de gang de toegangen tot alle ruimtes met elkaar verbind.
Als men het appartement binnenkomt via de inkom- hal/gang heeft men onmiddellijk links de toegang tot de ruime open -van ruimschoots voldoende natuurlijk licht voorziene- leefruimte die d.m.v. de plaatsing van meubilair kan opgesplitst in een woon- en eetkamer met aaneensluitend de keuken dewelke van alle benodigde toestellen is voorzien.
Bij het binnenkomen verder rechtdoor komt men rechts eerst op de kleine slaapkamer (10 m²) met inbouwkast en daarnaast de tweede, de grote slaapkamer (13 m²), met toegang tot een klein terras.
Op de linkerkant ong. over de grote slaapkamer treft men de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Helemaal verder door ten einde komt men uit op de badkamer met wasmeubel, inloopdouche en bad alsook toilet.
Het appartement is volledig gerenoveerd in 2021 en beschikt over een EPC label C en is zeer energiezuinig daar het volledig is omhuld door de andere appartementen en stookolie voor het
moment interessanter is dan gas.

*Er is een algemene kost dewelke 155 EUR bedraagt maar dewelke zowel de verwarming, als het water, onderhoudswerken en de elektriciteit en verzekering voor de algemene delen omvat !? De verrekening gebeurd op jaarbasis.

Diverse

Renovatie 2021
All-incl. kost*
2 Slaapkamers
EPC label C
Klein terras
Overal vlakbij

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

224 kWh/m2

Pand Referentie

I20LJ0MM64HA

87 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€265.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

neen

Menu