Cedronbeekstraat 35, 9190 Stekene

Appartement in Stekene

€275.000

Hof 't Steengelaag is een exclusief project van 35 ruime appartementen aan de rand van het Steengelaag, de perfecte locatie dus voor wie in alle rust van de natuur wil genieten, maar toch dichtbij het centrum van Stekene wil zijn.
Het oude rusthuis wordt omgetoverd tot exclusieve appartementen met 1, 2, 3 en zelfs 4 slaapkamers waarbij je over ruime budgetten beschikt om zelf je afwerking te kiezen. Bovendien gaat het hier over een Ingrijpende Energetische Renovatie, waarbij door onder meer het gebruik van geothermische warmtepompen, een heel gunstig E-peil wordt behaald, waardoor je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen.
Vloerverwarming en zelfs -koeling, mechanisch ventilatiesysteem, heel ruime terrassen, noem het maar op, je vindt 't hier allemaal terug. Ook zal hier verkocht worden onder registratierechten, wat betekent dat er slechts 3% moet betaald worden voor de enige, eigen woning.

Indeling appartement 00.05:
Je betreedt het appartement in de ruime inkomhal waar je de toegang hebt tot het aparte toilet, de uitgeruste badkamer (5m²), de praktische berging (5m²) en de 2 ruime slaapkamers (12-11m²). Wanneer je verder doorwandelt, kom je terecht in de ruime woonkamer (35m²) waar de open keuken (8m²) volledig geïntegreerd is in het geheel. Vanuit de woonkamer heb je dan zicht op je eigen grote privé terras (22m²).

Benieuwd naar meer?
Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij helpt jou graag verder!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

Q8DYWXCZVMZ1

115 m2

93 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Jun 2022€275.000

23 May 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu