Georges Van Dammeplein 50, 9140 Temse

Appartement in Temse

€545.000

We treffen dit uitzonderlijk appartement (oplevering 2009) op de zevende verdieping van Residentie “Arcadia”, op de Zaat in Temse. De rust van het water en het groen worden hier perfect gecombineerd met een vlotte bereikbaarheid. Het centrum van Temse ligt slecht op enkele minuten wandelen. Vanop het appartement hebben we trouwens een prachtig onbelemmerd zicht op het jaagpad en de Schelde.
We betreden de woning en onmiddellijk valt de uitzonderlijke afwerkingsgraad ons op. Mooie parket, mooie binnendeuren en vooral een doordachte indeling. Ook aan de verlichting werd de nodige aandacht besteed. Een lichtstudie bepaalde de plaatsing en intensiteit van elk lichtpunt. Deze verlichting blijft dan ook in het appartement.
Vanuit de hal hebben we toegang tot twee ruime slaapkamers, beide met zonnewering en verduistering. De master beschikt over voldoende ingemaakte kasten en de tweede slaapkamer is momenteel ingericht als bureelruimte. Op de hal vinden we ook het gastentoilet (met handenwasser) en de toegang naar de uiterst luxueuze badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo, handdoekdroger en voldoende bergruimte.
Vanuit de zonovergoten woonkamer met aansluitend het grote terras (met zonnescreens) hebben we een werkelijk prachtig uitzicht op de Schelde en alle bijhorende activiteit. De open keuken werd knap uitgerust met wederom mooie materialen, kwalitatieve toestellen en een gezellig eeteiland.
Vanuit de keuken kunnen we ons tenslotte naar de ruime berging begeven, waar ook de aansluitingen voor was- en droogautomaat werden voorzien.
Dit schitterend appartement wordt verkocht inclusief een ondergrondse autostaanplaats en grote berging (12 m²), bereikbaar met de lift. Uiteraard staat het appartement technisch volledig op punt. Documentatie ( EPC en EK) en grondplan zijn terug te vinden op reds.be.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens gerust ’s avonds of in het weekend !

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

107 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.121

Pand Referentie

OW6PT-BIE74K

117 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 May 2022€545.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu