Nieuwe Steenweg 111, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€749.500

Deze karaktervolle villa is een ware droom voor wie op zoek is naar luxe en comfort.

Een centrale ligging nabij Sint-Niklaas alsook zeer vlotte verbinding binnen de tangent Antwerpen-Gent-Brussel is een troef.

In deze eigendom komt u tot rust en kan u uitermate genieten van de perfectie die in iedere ruimte werd nagestreefd.

De villa is volledig afgeschermd en is aangelegd met 2 verharde opritten met automatische toegangspoort. Privacy is dus verzekerd.
Eens in de woning komt u in de riante, maar vooral zeer lichte inkomhal. Deze inkomhal is voorzien van een prachtige marmeren afwerking. De sfeervolle bar op de gelijkvloers geeft deze eigendom een extra eye-catcher wanneer u vrienden en familie ontvangt. Er is uiteraard de mogelijkheid om van deze ruimte een bureau of slaapkamer te maken.

Het leefgedeelte is maar liefst 51 m² en is onderverdeeld in een aantrekkelijke eetruimte en een knusse zithoek met als extra een open haard cassette. De hele leefruimte is op een kwalitatieve en duurzame parket.
Aansluitend bevindt zich de hyper-moderne keuken. Deze omvat onder meer verschillende ingebouwde toestellen, waaronder: een combi-oven, Amerikaanse koelkast met ijsdispenser en diepvriezer, vaatwasser en inductie kookplaat. Al deze apparaten samen met de strakke lijnen en de houten bar voor aperitief, maken het koken een stuk aangenamer. Zowel de leefruimte als de keuken geven uit op de prachtige outdoor living. Deze extra leefruimte kan volledig wind- en waterdicht gemaakt worden d.m.v. automatisch sluitende daklamellen en screens. Verder is er ook verlichting en infrarood verwarmingselementen voor koudere dagen.
De verlichte tuin is uitgerust met verschillende terrassen, planten, een jacuzzi, een vijver en kijkt niet uit op woningen, maar op groengebied. U bent verzekerd van een uitzicht op landerijen.

Op de gelijkvloers hebben we de badkamer met dubbele inloopdouche, massagebad met toegang tot de tuin en een dubbele lavabo met groot meubel.
Naast de badkamer is er een eerste slaapkamer van ca. 16 m² op parket.

Op de 1e verdieping bevinden zich de overige 3 slaapkamers en een gigantische dressingroom. Iedere kamer is op hetzelfde hoogwaardig parket.
Tot slot is er op de verdieping een 2de badkamer met ligbad/douche.

Laat u verrassen van de talloze mogelijkheden die deze hoogstaande villa u te bieden heeft.
Plan snel uw bezoek in !

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

285 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.540

Pand Referentie

DSDK2J6V11XY

890 m2

350 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

10 Jun 2022€749.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu