Velle 80, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€402.643

Wonen op een centrale locatie maar toch genieten van rust en van een mooi uitzicht...? Ontdek dan gauw dit nieuwbouwproject ‘Velle Vista’ aan de Velle te Temse.
Dit uniek nieuwbouwproject, bestaande uit 18 appartementen, zal worden gebouwd in een moderne, open architectuur en is gelegen in het gezellige Temse-Velle tussen Temse, Haasdonk en Sint-Niklaas.

U zoekt kwaliteit? Daar mag u zeker van zijn! De appartementen zullen niet alleen voorzien zijn van alle nieuwste technieken, lees geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, ventilatiesysteem D, maar er zijn ook ruime afwerkingsbudgetten voorzien voor een top interieurafwerking, dit steeds naar eigen smaak en wensen.

Inkomhal, gastentoilet, leeftuimte met open keuken, berging, 2 slaapkamers met elk een ensuite badkamer en ten slotte twee grote terrassen ( 16.36 m² en 10.51 m²).

Tot rust komen kan u op de zonnige terrassen, uitkijkend over Temse-Velle en de omliggende weilanden, vandaar de naam 'Velle Vista'.
Wil u meer actief de omgeving verkennen dan zijn de omliggende bossen en ook het Provinciaal domein De Ster niet veraf!

Ook qua mobiliteit is aan alles gedacht, zo is er per appartement een ruime carport voorzien die u apart dient aan te kopen.
Liever met de fiets onderweg? Hier is ook aan gedacht en is er achteraan een fietsenstalling voorzien.

Wenst u graag meer informatie? Wees er dan zeker snel bij, want ook dit project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW – tarief van 6%. - Waasland@axellenaerts.be of 03.256.29.55!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

BTIZ9ZTQ-6T2

121.56 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€402.643



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu