Leuvensesteenweg 147, 3390 Tielt-Winge

Appartement Te Koop in Tielt-Winge

€269.000

Gunstig wonen vlakbij het Gouden Kruispunt? Het kan ! Op een steenworp van het winkelcentrum van Sint-Joris-Winge treft u binnenkort de moderne BEN residentie AUrum aan, die 10 nieuwbouwappartementen alsook 3 handelsruimtes biedt. Er zijn tevens parkings en privatieve kelders. De appartementen worden volledig bijna-energieneutraal gebouwd. Dit betekent dat u 50% KORTING zal krijgen op uw KADASTRAAL INKOMEN gedurende 5 jaar. Ze zijn voorzien van al het moderne wooncomfort zoals o.a. vloerverwarming en uiteraard een hoogwaardige isolatie. Verder worden zij opgetrokken volgens traditionele bouwmethoden met materialen van hoogwaardige kwaliteit en keurig afgewerkt met keukens voorzien van SIEMENS toestellen. BEN 30 gebouwd, mogelijkheid tot BEN 20 (tegen meerprijs).

In de directe omgeving vindt u horeca, winkels en recreatiemogelijkheden terug. Verder is uw bereikbaarheid en woon-werkverkeer gegarandeerd door de aanwezigheid van een vlotte verbinding richting Leuven, Brussel en Limburg (E314). Vlakbij het project treft u een bos en golfterrein aan waar u heerlijk kan ontspannen tijdens een wandeling of een sportieve namiddag. Vanuit elk appartement kijkt men uit op een binnenplein.

Duurzaamheid, veiligheid en comfort staan centraal. Deze nieuwbouwappartementen zijn volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.

Menu