Luikerstraat 11s-5, 3700 Tongeren

Appartement Te Koop in Tongeren

€149.900

Appartement met 1 slaapkamer in hartje Tongeren - opbrengsteigendom

Op de Luikerstraat in Tongeren houden we halt ter hoogte van huisnummer 11. Op het tweede verdiep kunnen we dit instapklaar appartement terugvinden. Het bruisende centrum bevindt zich op wandelafstand waar leuke boetieks en gezellige cafeetjes aanwezig zijn. Ook enkele supermarkten bevinden zich binnen handbereik. Door de nabijheid van de oprit van de E313 en de verbindingswegen zijn naastliggende gemeenten zoals Hasselt, Sint-Truiden en Borgloon makkelijk bereikbaar. Aan nodige faciliteiten hier dus geen gebrek.

Het gebouw werd opgetrokken in 1999 en heeft in totaal 8 wooneenheden. We kunnen het appartement op het tweede verdiep zowel met de lift als met de trap bereiken. Waardoor dit de ideale uitvalbasis is voor jong en oud. Als extra pluspunt voldoet de elektriciteit aan de huidige normen.

Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de leefruimte waar de zithoek met open keuken is ondergebracht. De grote raampartijen zorgen hier voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. Door het plaatsen van sofa en een tv-meubel wordt dit de plaats bij uitstek om te vertoeven voor een gezellige tv-avond. In de aanpalende keuken werd er gezorgd voor het nodige comfort. Zo is deze geïnstalleerd met aanbouwkasten, een spoelbak, een elektrisch kookplaat, een koelkast, een afwasmachine en een oven... Verder lezen? www.immotopinvest.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

395 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€624

Pand Referentie

K8BY3HHSFPL1

220 m2

45 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Jan 2022€149.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

Nee

Menu