Elisabethlaan 1B-3e-verdiep, 8820 Torhout

Appartement Te Koop in Torhout

€189.000

STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een zeer gunstige ligging te Torhout, nabij het station, centrum, diverse kleinhandelszaken en invalswegen, treffen we dit instapklaar én ruim 2- slaapkamerappartement + ingerichte dak-entiteit met 1 slaapkamer aan.

Via de inkomdeur, bereiken we de ruime, lichtrijke leefruimte bestaande uit een zit- en eethoek. Aanpalend bevindt zich de open keuken met geïntegreerde eettafel . Aan de andere zijde van de inkomhal bevindt zich een toilet, een praktische berging, alsook 2 slaapkamers én de badkamer. Deze laatste werd uitgerust met een lavabol + douche + ligbad. De 2 ruime slaapkamers, geven beiden uit op een mooi groot terras met breed uitzicht.

Het appartement beschikt tevens over een extra leefruimte, dewelke zich bevindt op het dakverdiep én toegankelijk is via de toegangstrap in de algemene inkomhal. Het dakverdiep bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, een ruime kamer én een badkamer, voorzien van een douche, toilet en lavabo.

Er is mogelijkheid tot het bijkomend aankopen van een garage en eventueel kan er nog een staanplaats gehuurd worden.

Ideaal als vaste bewoning of als opbrengsteigendom. Deze eigendom is zeker een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

412 kWh/m2

Pand Referentie

6Z-RW3GUWL5C

130 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Feb 2022€189.000

14 Feb 2022€18.900.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu